Lening Online
voorlichting

Voorlichting over het lenen van geld

Overweegt u om geld te lenen? Op internet is veel informatie te vinden en zijn veel aanbieders actief waar u een lening kunt aanvragen. Het is echter zaak uzelf goed te oriŽnteren voordat u geld leent en met een krediet aanbieder in zee gaat. Op Lening Online vindt u veel informatie over geld lenen. Daarmee kunt u zelf beoordelen of het verstandig is een lening af te sluiten.

Gesponsorde koppelingen

De twee belangrijkste soorten leningen zijn het doorlopend krediet en de persoonlijke lening. Bij een doorlopend krediet kunt u als het ware steeds rood staan tot een maximaal bedrag, de kredietlimiet. De rente is daarbij variabel. Bij een persoonlijke lening krijgt u het kredietbedrag ineens en betaalt u in termijnen terug. Hierbij staan het kredietbedrag, de rente en de looptijd vast.

Autoriteit FinanciŽle Markten

De Autoriteit FinanciŽle Markten (AFM) geeft u informatie over het lenen van geld en die risicoís daarvan, zodat u inzicht heeft in de rechten en plichten die bij lenen horen. Tevens geven ze informatie om tot een verantwoorde beslissing te komen indien u van plan bent om te gaan lenen.

Het Nibud

Goede en onafhankelijke voorlichting over geld lenen vindt u bij het Nibud. Het Nibud geeft uitgebreide informatie over het wat en hoe van geld lenen. Ook als u schulden heeft kunt u informatie inwinnen bij het Nibud.

Jongeren en schulden

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een site speciaal ingericht voor jongeren met schulden. Als u wilt weten wat lenen echt kost, wat de belangrijkste schuldveroorzakers zijn en wat de kosten zijn die bovenop de aanschafprijs komen dan is deze site een aanrader..

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.