Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Sns bank

Sns bank

Wil je extra financiŽle ruimte of sta je voor een grote uitgave, zoals het kopen van een nieuwe auto, keuken of caravan? Dan kan SNS Zelfkrediet uitkomst bieden. SNS Zelfkrediet is een doorlopend krediet van tot maximaal 50.000 euro dat je eenvoudig kunt aanvragen. Nu met een rentekorting tot wel 1,5%.

SNS Zelfkrediet is een doorlopend krediet. Je kunt zelf bepalen hoeveel je van het bedrag opneemt en wanneer je dit doet. En neem je niets op, dan betaal je ook niets. Bij SNS Bank letten we er altijd op dat je niet mťťr leent dan in jouw situatie verantwoord is. Zo willen we voorkomen dat je financiŽle problemen krijgt en je lening niet meer kunt terugbetalen.

Beoordeling van Sns bank door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 4
rentetarieven Beoordeling 4
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 2
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 3
Sns bank beoordelenbeoordeel Sns bank zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Sns bank door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Een krediet lening aangevraagd de acceptatie kwam...
Een krediet lening aangevraagd de acceptatie kwam snel,maar na diverse formulieren te hebben ingevuld kwam de klad er in,dan weer geen juiste formulier gestuurd (terwijl dit niet op de lijst stond)digipas aangevraagd en verkregen maar was geblokkeerd,dus nu onderhand na 4 weken nog steeds geen geld kunnen opnemen,als ik dit geweten heb was ik er niet aan begonnen,de verbouwing is eerder klaar dan de krediet lening,maar kan nog steeds niet afrekenen!Nu al voor de vierde keer naar een SNS winkel geweest nu voor de digipas,op de site werd mijn nieuwe adres niet aanvaard,terwijl dit al in de tweede week mei al is doorgegeven.
Beoordeling: Beoordeling 3,3 door BM Hoorn op 29-5-2010


 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.