Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Santander

Santander

Goedkoop lenen zonder verassingen bij ťťn van de grootste banken van Europa. Bij Santander (voorheen Royal Bank of Scotland) kunt u flexibel genieten van uw krediet en het geld gebruiken wanneer u wilt.

Wacht niet langer met de aankoop van die gloednieuwe auto of die nieuwe keuken. Met onze goedkope persoonlijke lening gunt u uzelf simpelweg extra bestedingsruimte met vaste lage maandlasten. Op elk gewenst moment uw doorlopend krediet opnemen en aflossen. De rente betaalt u pas wanneer u een bedrag van uw krediet opneemt.

Ooit aan oversluiten van uw eventuele huidige leningen gedacht? Wij regelen het voor u. En vergeet niet dat rood staan een dure vorm van lenen is, wat zonde is van uw geld. Met een krediet van Santander bent u veel voordeliger uit.

Beoordeling van Santander door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 2,9
rentetarieven Beoordeling 2,6
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 3
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 3,1
Santander beoordelenbeoordeel Santander zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Santander door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Ben steeds correct geholpen ook altijd vriendelijke...
Ben steeds correct geholpen ook altijd vriendelijke klantendienst. Was al eerder klant maar toen die lening afbetaald was had ik na 2 jaar terug kleine lening genomen. Toen is weer alles keurig en netjes afgehandeld. Ja de rente ligt hoog maar je weet duidelijk vooraf waar je aan toe bent. Ik heb dus nog nooit geen problemen gehad met Santander integendeel ze hebben me steeds goed geadviseerd en hun tijd genomen. Ik spreek wel over Santander BelgiŽ.
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Petra op 21-2-2017


Als je de lening afsluit zijn ze erg aardig en snel...
Als je de lening afsluit zijn ze erg aardig en snel maar zodra je aan de deur klopt om vragen of meewerken wat betreft overzichten en/of regelingen zijn ze erg star en best onvriendelijk! Dit kan aan de persoon liggen maar denk ook aan de bedrijfs beleid. Ik weet wel dat ik nooit merr een lening neem via deze bank als de klantvrindelijkheid niet veranderd.
Beoordeling: Beoordeling 1,3 door Beller op 25-1-2016


Ik heb een lening bij Santander van 4700 euro. Nog...
Ik heb een lening bij Santander van 4700 euro. Nog geen 2mnd later heb ik hier 3800 van afgelost.. Blijkt er nog een rekening van 2770 open te staan. Iedereen moet en mag geld verdienen. Maar dit is gewoonweg klant onvriendelijke en geldklopperij(lees: lekker makkelijk kaal plukken) Ik hoop dat ze met een gepaste oplossing willen komen. Dan zal ik met alle plezier mijn excuses maken en een nieuwe recensie plaatsen. Maar voor nu ben ik kwaad.... Eens maar (tot nu toe) nooit weer
Beoordeling: Beoordeling 2,8 door kenneth op 5-11-2015


Wat een drama! Sinds halverwege vorig jaar de hele...
Wat een drama! Sinds halverwege vorig jaar de hele lening afbetaald. Nu krijgen we na 4 maanden continu aanmaningen dat we een bedrag van een tientje moeten betalen wegens betalingsachterstand. Alles hebben we in het werk gesteld om te bewijzen dat we betaald hebben. We hebben om een betalingsoverzicht gevraagd. Die krijgen we niet. Ik betaal geen cent meer! Alles is betaald. Ik vind het een stel stalkers en oplichters.
Beoordeling: Beoordeling 1 door De boze buurman op 30-1-2015


Wij zijn ook klant van Santander, wij lossen per...
Wij zijn ook klant van Santander, wij lossen per maand 165 euro af, al 5 jr lang, waarvan 147 euro rente pmnd, dat is toch te gek voor woorden, ik zou iedereen het afraden, je zit er bijna je leven lang aan vast, voor mij nooit geen leningen maar vooral geen santander meer!!!
Beoordeling: Beoordeling 3 door Saf op 3-5-2014


ik ben heel te vrede van de service en ook dankbaar...
ik ben heel te vrede van de service en ook dankbaar dat ik er gebruik heb van kunnen maken en hoop als ik nog eens moeilijkheden heb er terug bij terecht kan
Beoordeling: Beoordeling 5 door engels.christiana op 17-3-2012


Allereerst werd jaren geleden mijn rekeningnummer...
Allereerst werd jaren geleden mijn rekeningnummer verkeerd ingevoerd bij Santander waardoor andere er bij andere mensen geld afgeschreven werd. De administratie en communicatie bij Santander is heel rommelig en ze hangen dan ook wekelijks aan de telefoon over achterstanden die er niet zijn of betalingen die ze weer kwijt zijn. Een aantekening laten maken hierover heeft doorgaans ook geen zin want een paar dagen later werd ik eveneens weer gebeld met hetzelfde probleem. Hierdoor moest ik constant heen en weer bellen en mailen en nog maar een keer een betalings overzicht sturen. Overigens reageerd de klantenservice behoorlijk arrogant en ontkennend wil ik hierover een klacht indienen. Ook werd mijn familie steeds gebeld terwijl ik toch meerdere malen heb aangegeven dat ik alleen op mijn mobiel gebeld wil worden. Ik zal nooit meer gebruik maken van Santander.
Beoordeling: Beoordeling 2 door onbekend op 8-11-2011


Zeer slecht ervaring.rente binnen een jaar van 5.5%...
Zeer slecht ervaring.rente binnen een jaar van 5.5% naar 8.9%.terwijl ie voor nieuwe klanten nog aangeboden wordt voor5.5%.geen afschriften 2per jaar.div malen gebeld wordt van kastje naar muur gestuurd als ik vraag waarom rente zo snel gestegen is.moet hem maar opnieuw afsluiten als ik lagere rente wil wordt er gezegd.met alle kosten van dien.
Beoordeling: Beoordeling 1 door Rob op 29-9-2011


Geen slechte service. Voldoende deskundig. Het...
Geen slechte service. Voldoende deskundig. Het aangeboden protectieplan is veel te duur. Dezelfde bescherming bij onderen voor 1/3 van de prijs. Besloten niet met hun in zee te gaan ivm de rente en de te hoge kosten voor het protectieplan
Beoordeling: Beoordeling 2,8 door Marcel van beek op 26-8-2011


Het is op een of andere manier moeilijk na te gaan...
Het is op een of andere manier moeilijk na te gaan hoe de lening nou echt in elkaar zit, je krijgt 1 of 2 keer p/j een afschrift maar je ziet je lening niet kleiner worden, je kunt het rente percentage nergens terugvinden en je kunt aflossen wat je wilt maar je zit het saldo niet teruglopen, de klantenservice geeft een ander saldo door dan dat je op internet ziet. Krijg er een heel ongemakkelijk gevoel bij.
Beoordeling: Beoordeling 3,3 door Reinier op 2-8-2011


Aardige en duidelijke mensen aan de telefoon, kijk...
Aardige en duidelijke mensen aan de telefoon, kijk alleen uit welke reden je opgeeft om te lenen, zakelijk wordt meteen afgekeurd, zeg dan maar een nieuwe keuken ofzo. Goede rente en snel geregeld. Mijn verhoging werd als zakelijk gezien, had dus beter kunnen liegen over de reden, wel jammer.
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Frank op 5-2-2011


Zeer tevreden, al zo'n 5 jaar. Een van de laagste...
Zeer tevreden, al zo'n 5 jaar. Een van de laagste rentes, geen verborgen kosten, geen verplichte verzekeringen, overzichtelijke aanvraagprocedure, goed bereikbare klantenservice. Minpunt: minimale mogelijkheid tot inzicht in je eigen rekening en rente doorlopend krdiet kan ongemerkt oplopen.
Beoordeling: Beoordeling 4 door jos op 15-12-2010


Tot nu toe geen klachten, alles verliep erg vlot...
Tot nu toe geen klachten, alles verliep erg vlot vanaf de aanvraag tot de betaling. Echter heb ik wel 1 negatief puntje. je kunt je rentepercentage niet nagaan, je krijgt enkel eens per half jaar een overzichtje. Ook online is het niet in te zien (wel als je er een berekening op los zou laten maandelijks met wat je aflost). Dit vind ik persoonlijk erg onprettig, bij een ernstige rentestijging zou je in het meest ongunstige geval er soms pas 6 maanden later achter komen. Wel is de klantenservice goed, ze willen ook wel maandelijks de rentepercentage doorgeven maar dat is best een gedoe. Ik denk erover om het over te sluiten naar een andere organisatie enkel hierom?
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Inge op 24-10-2010


fijne bank en heb nog geen problemen gehad nette...
fijne bank en heb nog geen problemen gehad nette mensen daar
Beoordeling: Beoordeling 3 door patrick op 27-12-2009


Zeer, zeer slechte afhandeling!!! geen...
Zeer, zeer slechte afhandeling!!! geen rekeningoverzichten (vindt men niet nodig, moet jezelf bijhouden zegt men) Toch een stukje service toch?!. Men blijft steeds brieven sturen voor openstaande rekeningen terwijl je het verschuldigde bedrag al een half jaar geleden hebt afgelost!! Wanneer je klantenservice belt weet men niet te antwoorden op de vragen, omdat de gegevens in de computer totaal niet kloppen! Als je eindelijk iemand zover hebt om een overzicht te sturen, met daar de bevestiging op dat je alles betaald hebt, wordt deze totaal vergeten . Kortom na 5 telefoontjes, 6 brieven, heel veel beloftes; geen daden!! aub een beetje service is wel gewenst in ieder geval wordt je van het kastje naar de muur gestuurd..........
Beoordeling: Beoordeling 1 door De boze wolf op 29-9-2009


Hallo, Ik ben erg tevreden over deze bank. Op...
Hallo, Ik ben erg tevreden over deze bank. Op URL www.santander.be/nl/lenen-lening/geld-lenen/lening-berekenen.html /URL heb ik eerst mijn maandelijkse kosten berekend en daarna heb ik contact opgenomen. Ik mag zeker niet klagen over de tarieven of de klantenservice. Groeten! Tine
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Tine O. op 17-8-2009


totaal niet tevreden, rente bedragen veranderen naar...
totaal niet tevreden, rente bedragen veranderen naar tijdens de looptijd oplopend naar 9.3% en de looptijd 36 mnd is overschede, ben hierdoor nog steeds bezig de teveel betaalde aflossing terug te krijgen.Reactie op brieven duren ook veel te lang en telefonisch afhandelen lukt ook niet naar behoren. Kortom spijt van keuze Santander vooral de reactie en actie van hun kant.
Beoordeling: Beoordeling 1 door A. van der Lem op 28-1-2009


Rommelige administratie veel fouten gemaakt m.b.t....
Rommelige administratie veel fouten gemaakt m.b.t. verkeerde of geen rente tarieven, het uitblijven van rekeningoverzichten en dubbele incasso's. Drama! Daarnaast veel te hoge rentetarieven.
Beoordeling: Beoordeling 1,3 door Martin op 3-9-2008


kantvriendelijkheid is keurig de uitleg is heel goed...
kantvriendelijkheid is keurig de uitleg is heel goed kortom behulpzaam.
Beoordeling: Beoordeling 3,5 door mevr c van der wal op 24-4-2008


De site geeft me een goed indruk. Er worden reŽle...
De site geeft me een goed indruk. Er worden reŽle rentes genoemd en geen stunttarieven zoals bij andere sites wel eens gebeurd. Ik ga hier zeker kijken voor een lening!
Beoordeling: Beoordeling 4 door Olaf op 16-4-2008


Santander beoordelenbeoordeel Santander zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.