Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Moneyou

Moneyou

Een auto kopen, onverwacht hoge reparatiekosten of een unieke aanbieding die u niet wilt laten lopen. Op sommige momenten komt wat extra geld goed van pas. Met MoneYou heeft u die extra financiŽle ruimte. U regelt het eenvoudig zelf, online vanuit huis tegen een scherp tarief en met goede service.

Het MoneYou Doorlopend Krediet geeft u optimale vrijheid. U kunt kosteloos zelf geld opnemen van uw krediet wanneer u wilt, waarvoor u wilt. Daarnaast mag u altijd gratis extra aflossen en betaalt u alleen rente over het opgenomen bedrag.

Beoordeling van Moneyou door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 2,8
rentetarieven Beoordeling 3,5
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 3,1
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 2,9
Moneyou beoordelenbeoordeel Moneyou zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Moneyou door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

MoneYou hypotheek geen gedoe...dus wel en heel erg...
MoneYou hypotheek geen gedoe...dus wel en heel erg veel. Had alle stukken vooraf klaar, maar moneyou beoordeelde steeds heel erg laat de stukken en draineerde volgens mij, bewust de aanvraag. Vroegen daarna om andere formaten, weer lange tijd voor beoordeling en dan werd het stuk afgewezen, soms drie keer insturen en dan toch goed, rara ? Dan alweer een ander stuk moeten insturen, weer lang wachten. Daarna opnieuw extra andere stukken, stukken die 2 weken duurden om op te vragen(ABP), weer na insturen zeer lang wachten enz enz... Door de drukte bij MoneYou en kennelijk kwalitatief laag geschoold personeel welke de ingestuurde documenten niet kunnen beoordelen, of omdat ik van de moederMy afkom(ABN) hebben zij bewust de termijn van de aanvraag laten verlopen. Betrof slechts een oversluiting van hypotheek van minder dan 50% WM met een dubbelinkomen waarop dubbel zo hoge hypotheek mogelijk is. Risico 0%. Moneyou veel te veel gedoe dus zonder enige service.
Beoordeling: Beoordeling 1,8 door hp op 15-12-2015


Zeer slecht. Wacht al weken op een antwoord. Had...
Zeer slecht. Wacht al weken op een antwoord. Had een offerte aangevraagd voor een lening maar tot op heden blijft die in behandeling staan. Kan het niet annuleren of niets. Heb al diverse mails gestuurd maar krijg elke keer als reactie dat ik binnen twee werkdagen een antwoord krijg. Als je belt krijg je diverse mensen aan de lijn en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Wil hier niets meer mee te maken hebben , je krijgt bij een ander heel snel bericht en antwoord van alles
Beoordeling: Beoordeling 2,5 door Sharon op 18-3-2013


Zeer ontevreden, lening aanvraag wordt zonder bericht...
Zeer ontevreden, lening aanvraag wordt zonder bericht afgewezen (ING was binnen 3 dagen rond). Verzekeringen werden geroyeerd maar vervolgens wel een premie incasso en wanneer je vragen gaat stellen per mail hoef je niet te rekenen op antwoord. Zeer slechte, niet goed Nederlands sprekende helpdesk met medewerkers die er weinig zin in hebben. Altans, zo klinkt het...
Beoordeling: Beoordeling 2 door Rico op 5-1-2012


Ben zeer ontevreden over Moneyou. Wacht al 2 weken op...
Ben zeer ontevreden over Moneyou. Wacht al 2 weken op mijn vraag wat de kosten zijn als ik een extra aflossing op mijn hypotheek doe. Had inmiddels een bedrag van 15000,00 overgemaakt omdat ik telefonisch van Moneyou de toezegging kreeg dat als de boete te hoog uit zou vallen ik de extra aflossing teruggestort kon krijgen. Vandaag de brief van Moneyou ontvangen met als boetebedrag 503,12. Ik heb onmiddellijk een berekening hiervan gevraagd en de 15000 euro laten terugboeken. Wordt vervolgd!
Beoordeling: Beoordeling 2,8 door Hulst op 21-10-2011


Niet de goedkoopste. Een andere dochter van ABN AMRO...
Niet de goedkoopste. Een andere dochter van ABN AMRO (Moneyou is een label van ABN AMRO) is 0,5% goedkoper. Ook protectieplan is te duur
Beoordeling: Beoordeling 2,3 door marcel van beek op 26-8-2011


Wilde vandaag inloggen om geld van Moneyou...
Wilde vandaag inloggen om geld van Moneyou spaarrekening te halen en kreeg de melding dat deze pagina niet meer bestaat. Melding kwam n.b. van Moneyou zelf. Zeer vervelend omdat ik morgen met vakantie ga.
Beoordeling: Beoordeling 1 door Gerard Dietz op 25-3-2011


Tot 3x toe via de site van Moneyou een vraag gesteld....
Tot 3x toe via de site van Moneyou een vraag gesteld. 3x GEEN reactie, zelfs geen ontvangst bevestiging. Daarna via de post een klacht ingediend en de vraag nogmaals gesteld: Weer geen reactie. Blijkbaar gaat het Moneyou goed en is mijn niet geinteresseerd in de wensen en/of vragen van haar klanten.
Beoordeling: Beoordeling 2,5 door johan op 12-12-2009


Ik heb onlangs een rekening bij geopend bij moneyou,...
Ik heb onlangs een rekening bij geopend bij moneyou, puur vanwege de gunstige rente (al zag ik dat ook deze aan het kelderen is, net als bij de overige (spaar)banken), waarschijnlijk is dit ook gebaseerd op het beoogde aantal klanten dat ze willen binnenhalen. Als lokkertje hebben ze daarnaast ook zogenaamde bufferweken toegevoegd waarbij een rekeninghouder elke dag kans zou maken op Ä1000,-. Voor de grap heb ik het online invulformulier ook ingevuld maar bleek hij het aan mij toegekende bankrekeningnummer niet te herkennen. De klantenservice gaf aan dat het een bekend probleem was en dat klanten die nu een rekening openen niet kunnen meedoen vanwege deze storing. Wanneer de storing verholpen zou zijn wisten ze niet te vertellen (de tweede keer dat ze mij terugbelde). Verder prima klantenservice kwa klantvriendelijkheid.
Beoordeling: Beoordeling 3 door Maarten op 3-7-2009


Heb mijn hypotheek hier lopen alles was snel geregeld...
Heb mijn hypotheek hier lopen alles was snel geregeld zonder 1% provisie die andere banken vragen. geen bla bla verhalen gewoon duidelijk. Alle afspraken kwamen ze prima na.
Beoordeling: Beoordeling 4 door Peter op 22-5-2009


Zeer tevreden als prive en zakelijke spaarder....
Zeer tevreden als prive en zakelijke spaarder. Eenvoudige basic-dienstverlening met een goed werkende klantenservice. Hoge spaarrente volgens het eenvoudige concept dat je te alle tijde je geld zonder boete weer op kan nemen.
Beoordeling: Beoordeling 5 door Franki Scheelings op 25-4-2009


bij mijn hypotheek aanvraag werdt mij gevraagd de...
bij mijn hypotheek aanvraag werdt mij gevraagd de originele jaarstukken mee te leveren. Na aangaan hypotheek bij andere aanbieder bleken deze te zijn vernietigt met de mededeling dat Moneyou een papierloze organisatie is.
Beoordeling: Beoordeling 2,3 door J. J. Gatsonides op 1-7-2008


Moneyou is volgens mij onderdeel van ABN Amro en dat...
Moneyou is volgens mij onderdeel van ABN Amro en dat geeft wel een stukje vertrouwen. Rente is wat hoger dan gemiddeld maar je weet in ieder geval dat er geen addertjes onder het gras zitten en dat je geen dure overlijdensverzekeringen of zo hoeft af te sluiten.
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Elles op 10-1-2008


Prima bedrijf je betaalt gewoon een eerlijke rente...
Prima bedrijf je betaalt gewoon een eerlijke rente die niet verhoogd wordt na een bepaalde actieperiode of zo. Rente was zelfs nog lager dan bij mijn eigen bank.
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Yvonne van Gelderen op 11-9-2007


Zijn er meer mensen met goede ervaringen over...
Zijn er meer mensen met goede ervaringen over Moneyou? De site ziet er betrouwbaar uit maar ik heb wel wat andere aanbieders gezien met een lagere rente. Of betaal ik daar na een paar maanden ook een hoger rentetarief?
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Josť Ulrich op 14-8-2007


Goed geholpen bij mijn eerste lening
Ik heb vorige week mijn eerste lening via internet aangevraagd bij Moneyou. Ze hebben mij telefonisch goed geholpen omdat ik een paar dingen op internet niet kon vinden. De lening was snel geregeld.
Beoordeling: Beoordeling 4 door J. Timmers op 1-6-2007


Moneyou beoordelenbeoordeel Moneyou zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.