Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Kredietshopper

Kredietshopper
Gratis Leenofferte

24 uur per dag 7 dagen in de week online shoppen naar de beste geld leningen bij Kredietshopper.

U hoeft niet meer verder te zoeken naar de beste leningen. Bij Kredietshopper kunt u uw te dure leningen inruilen tegen n goedkopere lening of een nieuwe betaalbare lening aanvragen. U kunt de tarieven van vrijwel alle grote financieringsmaatschappijen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Beoordeling van Kredietshopper door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 2,8
rentetarieven Beoordeling 2,9
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 3,6
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 4
Kredietshopper offertegratis offerte van Kredietshopper Kredietshopper beoordelenbeoordeel Kredietshopper zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Kredietshopper door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Heb samen met mijn vrouw een lening aangegaan en...
Heb samen met mijn vrouw een lening aangegaan en daarbij voor mijn vrouw een verzekering afgesloten voor wanneer zij arbeidsongeschikt zou worden, nu is na jaren dit helaas het geval geworden en nu blijkt dat het niet een verzekering is voor arbeidsongeschikt maar een overlijdens verzekering, dus jaren voor jan met de korte achternaam betaald, gewoon voorgelogen en belazerd, zal het hier dan ook niet bij laten zitten en wil de onderste steen boven.
Beoordeling: Beoordeling 1,8 door J de vries op 23-11-2013


Kredietshopper kon ons een finaciering geven van...
Kredietshopper kon ons een finaciering geven van 25000 euro.Alles was door de bank nagekeken zeiden ze.Wij de papieren getekend.Vervolgens was het geld erna 2 dagen nog niet.Wij naar de voorschotbank gebeld en ze konden niet meer geven dan 20000 euro.De kredietshopper wist dit al 2 dagen vertelde ze.Ik snap niet dat ze zo maar onder een getekend contract uit kunnen komen.Ik heb tenslotte getekend voor 25000 euro.Ik heb gelijk de hele mikmak elders onder gebracht waar het wel mogelijk was.
Beoordeling: Beoordeling 1 door john op 1-12-2011


zeer betrouwbaar en komen hun afspraken wel na. Bij...
zeer betrouwbaar en komen hun afspraken wel na. Bij andere bemiddelaars bleek achteraf dat het een en ander niet klopte. Ik ga zeker weer naar ze toe, als ik geld nodig heb.
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Wil Jans op 1-8-2011


Wij hebben onlangs een offerte bij de kredietshopper...
Wij hebben onlangs een offerte bij de kredietshopper aangevraagd. Er werd snel contact met ons opgenomen en vrijblijvend een adviseur gestuurd. Deze legt je van haver tot gort uit welke produkten ze kunnen aanbieden en wat er te kiezen valt. Je hoeft niet ze kunnen het je aanbieden. Bij ons kwan meneer PT een rot in het vak als je het mij vraagt. Hij nam echt de tijd en kwam professioneel over. Wij zijn op dinsdagavond tot een overeenkomst gekomen en zag net tot mijn verbazing dat 1 april het gewenste geld al op de rekening stond. Hoezo vlug. Met het bedrijf is goed kontact op te nemen iets wat ik ook belangrijk vind. Nee vooralsnog niets dan lof over de kredietshopper. Wij zijn heel blij met ze!!!!!
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Lucky op 3-4-2010


Als je van plan bent om welke reden dan ook geld te...
Als je van plan bent om welke reden dan ook geld te lenendan weet je dat er personen zijn die zich daar voor inzetten en daar voor beloond dienen te worden. Je betaald toch voor het product wat je koopt! Wij ,mijn vrouw en ik hebben een lening afgesloten en zijn tevreden over de uitleg en extra service die geboden is.Meneer P heeft echt z'n best gedaan.
Beoordeling: Beoordeling 3,5 door Sjaak Zaalberg op 17-2-2010


daar waar postkrediet en de postbank mij (ons) niet...
daar waar postkrediet en de postbank mij (ons) niet het gewenste bedrag wilde lenen, deed kredietshopper dat wel (bij interbank). er moest wel een overlijdensrisicopolis worden afgesloten, die ineens moest worden betaald. dit mag tegenwoordig niet meer, maar het ergste was dat de lening een looptijd van 30 jaar had, maar de verzekering maar voor 5 jaar geldig was. kom ik in het 6e jaar te overlijden, dan heeft mijn vrouw een probleem. en bedankt! daarnaast had ik nog een akefietje met interbank. ik had bij het aangaan van de lening al de intensie om het bedrag zo snel mogelijk af te lossen en de lening als appeltje voor de dorst achter de hand te houden. na een aantal maanden een openstaande saldo van 0,10 euro te hebben gehad, werd het ineens stil. bij navraag bleek dat de lening eenzijdig was beendigd. in de voorwaarden staat dat ze dat mogen doen. weg appeltje voor de dorst.
Beoordeling: Beoordeling 3,3 door Gerdo op 4-5-2009


Vooral de internetsite is duidelijk omdat je de...
Vooral de internetsite is duidelijk omdat je de tarieven van vrijwel alle krediet aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Zo zie je in n overzicht waar je het goedkoopst kunt lenen. Na het indienen van de aanvraag werd ik snel geholpen en binnen enkele dagen was de lening rond.
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door A. de Jong op 13-8-2007


Mijn online aanvraag bij Kredietshopper werd snel...
Mijn online aanvraag bij Kredietshopper werd snel beoordeeld. Ik had nog een vraag en deze werd vrij goed beantwoord toen ik belde. Verder geen negatieve ervaringen!
Beoordeling: Beoordeling 4 door M. Jongeneel op 16-7-2007


Kredietshopper offertegratis offerte van Kredietshopper Kredietshopper beoordelenbeoordeel Kredietshopper zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.