Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Freo

Freo

Bij Freo heeft u lenen in eigen hand. U kunt alles via internet regelen, van het aanvragen van een offerte tot het afsluiten van uw lening. Wel zo makkelijk en wel zo duidelijk. Als u wilt komt onze koerier bij u langs om de leningovereenkomst te laten ondertekenen. Geld lenen, eenvoudig vanuit uw eigen huis. Met heldere voorwaarden.

Freo is duidelijk, recht door zee en hanteert lage tarieven. Betaalt u teveel voor uw huidige lening? Sluit dan uw duren leningen over naar Freo en maak er n duidelijk en goedkoop krediet van.

Beoordeling van Freo door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 3,3
rentetarieven Beoordeling 4
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 3,3
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 3
Freo beoordelenbeoordeel Freo zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Freo door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Ben erg tevreden over Freo, lijkt mij vanzelfsprekend...
Ben erg tevreden over Freo, lijkt mij vanzelfsprekend dat ze veel informatie nodig hebben om tot een oordeel te komen. De informatie die beoordeeld moet worden is secuur en integer gedaan, tevens is dit natuurlijk ter veiligheid van de klant zelf. Al met al is het snel afgehandeld met de papieren waarna nog wat vragen waren die naar volle tevredenheid zijn beantwoord. Kan alleen maar zeggen dat ik ze zeer klantvriendelijk, en zeker niet opdringerig vind
Beoordeling: Beoordeling 3,8 door Carolina op 13-8-2017


Ben redelijk tevreden. Ze zijn heel duidelijk in...
Ben redelijk tevreden. Ze zijn heel duidelijk in advies en het wordt snel geregeld. Alleen beloofde ze de eerste keer aan de telefoon dat ik een welkomstgeschenk in de vorm van een tankpas zou krijgen. Die heb ik niet ontvangen. Kan misschien nog. Verder wel tevreden.
Beoordeling: Beoordeling 4 door Chris Derks op 26-11-2015


Ik heb ook prima ervaringen met Freo. De internetsite...
Ik heb ook prima ervaringen met Freo. De internetsite ziet er verzorgd uit en de tarieven zijn absoluut concurrerend met andere aanbieders. Mijn lening aanvraag werd snel behandeld en de week erna had ik het geld op mijn rekening.
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door Yvette Rodenbosch op 23-5-2014


Ik snap al die negatieve reacties over FREO echt...
Ik snap al die negatieve reacties over FREO echt niet. Ik heb mijn lening overgesloten naar een lening bij hun. Zelfs met een slechte BKR gingen ze akkoord... Ik vind dat ze erg netjes en secuur te werk gaan. Via de chat krijg je (bijna) alle benodigde informatie en informatie die ze liever niet via de chat geven doen ze dan telefonisch. Waarschijnlijk zijn die negatieve reacties geschreven door mensen die bij FREO geen lening hebben gekregen. Ik heb geen klachten, zelfs als het hele feest niet door was gegaan had ik toch positief over ze geweest omdat ze erg klantvriendelijk zijn en snel reageren op je mailtjes!
Beoordeling: Beoordeling 5 door WDSTR op 6-8-2013


In rentetarief is Freo zeker aantrekkelijk. Maar de...
In rentetarief is Freo zeker aantrekkelijk. Maar de vraag is of je slechte service van Freo ervoor op de koop toeneemt. Na sturen van aanvraag zijn ze erg agressief in het nabellen, 's avonds of weekend.. het maakt ze niet uit! Papierberg die nodig is in aanvraag lijkt gewoon. Maar pas op.. in 2de instantie komen ze met allerlei aanvullende vragen. Voordeel is wel dat klantenservice goed te bereiken is.. en dat met 1 telefoontje je weer van ze af bent. Een tip.. zorg dat je helemaal niet met ze in contact komt :-)
Beoordeling: Beoordeling 2,5 door PN op 6-8-2013


Ik ben momenteel bezig met een doorlopend krediet van...
Ik ben momenteel bezig met een doorlopend krediet van Freo. Ik lees hier erg veel negatieve ervaringen, maar die van mij zijn tot nu toe erg positief. Ik vind de klantenservice erg goed bereikbaar, je hebt idd steeds een andere werknemer aan de lijn, maar als je je overeenkomstnummer geeft zien ze meteen hoe en wat.. Je moet idd veel papieren sturen, maar dit is niet meer dan logisch, ze lenen toch geld aan je uit.. Nog even afwachten en hopen dat mijn doorlopend krediet wordt geaccepteerd, scheelt een hoop rente met waar we nu ons doorlopend krediet hebben.
Beoordeling: Beoordeling 5 door WDSTR op 2-8-2013


Omdat dat er ziektewet op mijn salaris staat vermeld...
Omdat dat er ziektewet op mijn salaris staat vermeld is het voor Freo een reden om mijn verzoek te weigeren. sta niet geregistreerd bij BKR, werk gewoon voor 100%. en al meer dan 20 jaar bij het zelfde bedrijf dus ik heb vast werk en een vast inkomen, Echt Freo, wat een zwak argument.
Beoordeling: Beoordeling 2,5 door Toon op 29-11-2012


Onlangs hebben wij onze lopende en veel te dure...
Onlangs hebben wij onze lopende en veel te dure leningen overgezet naar Freo. Wat mij opviel was de vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon. Heldere uitleg zonder poespas. Ja het is waar dat ze kritisch zijn maar om de rente laag te kunnen houden moet dat ook wel. Wij hebben nu een lekkere lage rente en veel vertrouwen in Freo. Wij zijn er blij mee!
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door Frank op 7-4-2012


(Nog ontevreden) Al 4 keer een mail gestuurd naar...
(Nog ontevreden) Al 4 keer een mail gestuurd naar de klantenservice wanneer ik mijn papieren jaaroverzicht kan verwachten. tot op heden geen reactie
Beoordeling: Beoordeling 3,5 door Miranda op 31-1-2012


Zonder problemen een krediet gekregen. Zijn heel...
Zonder problemen een krediet gekregen. Zijn heel vriendelijk aan de telefoon, als je een lening kunt betalen dan is lenen ook geen probleem. Alles was supersnel geregeld.:)
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door Gerrit Wessels op 5-1-2012


Na slechte ervaringen met 3 andere...
Na slechte ervaringen met 3 andere kredietverstrekkers nu dan eindelijk een bedrijf dat mij niet aan het afzetten is. Zowel bij Defam, NVF voorschotbank en de DSM bank was het zo ongeveer de regel dat elke paar maanden de rente gemiddeld met een procent verhoogd werd met een of ander rotsmoesje van gestegen kosten oid, zodat je na een 1 of 2 jaar de hoofdprijs aan het betalen was van zowat 15%. Je eerst lokken met een gunstig rentetarief en als je dan aan ze vast zit je helemaal uitknijpen. Bij Freo niets van dit alles: begonnen met het laagste rentetarief in de markt en dit betaal ik nu nog steeds (graag zo houden). Verder geen gedonder met het aan proberen te smeren of zelfs eisen van dure overlijdens-risico verzekeringen, wat ze bij die andere aanbieders wel steeds deden (een val waar ik ook ben ingetrapt). De internet site ook in orde, mijn saldo kan ik elk moment inzien en extra aflossingen zijn steeds binnen enkele dagen te zien. Freo? Wat mij betreft een aanrader (als je door hun selectie komt).
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door A op 14-10-2011


Via Independer bij FREO. Toen as de lening opeens...
Via Independer bij FREO. Toen as de lening opeens niet mogelijk. NA enige discussie weer wel. Ik vermoed net als bij de groet banken dat intern met andere formules wordt gewerkt om de kredietwaardigheid vast te stellen. Rente is goed, maar kwaliteit van vooral klantenservice vind ik onder de maat.
Beoordeling: Beoordeling 2,8 door marcel van beek op 26-8-2011


Zeer ontevreden over freo. Twee weken geleden...
Zeer ontevreden over freo. Twee weken geleden aanvraag ingediend. Mijn hypotheeklasten waren hoog maar wel goed genoeg maandelijks uit te komen. Ze hebben niet eens de overzicht van de maandlasten opgevraagd, ik heb ze telefonisch doorgegeven. Verder was als punt omdat ik nu in een huurhuis woon, straks bij oplevering van mijn nieuwe woning paar maanden dubbele laten zal betalen. Slaat nergens op. Uiteindelijk heb is bij allcredit WEL mijn aanvraag goedgekeurd.
Beoordeling: Beoordeling 1,8 door Shailehsh op 26-7-2011


Ontevreden over Freo. Vragen een hoop, vragen om...
Ontevreden over Freo. Vragen een hoop, vragen om stukken die niet relevant zijn. Sturen een offerte, bellen je een aantal keren na, op het hinderlijke af en ketsen uiteindelijk de aanvraag af op eerder verstrekte informtie. Voor ons geen Freo....
Beoordeling: Beoordeling 1,5 door titatuthola op 22-5-2011


Ik ben heel goed geholpen bij Freo en zal iedereen...
Ik ben heel goed geholpen bij Freo en zal iedereen aanraden om geld bij Freo te lenen. Ik ben bij toeval Freo op internet tegen gekomen en heel tevreden mee.
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Dewaa op 22-4-2011


Ik heb gelijke ervaringen met Freo. Vraag je een...
Ik heb gelijke ervaringen met Freo. Vraag je een pl aan, worden de stukken je toegezonden. Je vult deze in en stuurt de kopien terug, met alle gevraagde stukken op het forumlier. Krijg je een belletje. Nog enkele stukken wilde ze graag zien, zoals die van de huurafschrijving. Nu ben ik gescheiden, dus wilde ze een kopie van de echtscheidingsakte hebben. Die was al 10 jaar oud! Niet mee accoord gegaan. Wilde met het geld een klein krediet oversluiten en gelijk een leke auto kopen. Alle papieren betreffende de info over de andere kredietverstrekker, bijgevoegd. Toch wilde ze een brief van die verstrekker met de actuale stand van de rekening. Dat kon niet meer, want de login van die rekening was geblokkeerd, nadat ik had aangegeven, datdeze zou worden overgenomen door Freo. Kon anders ook niet weten, het exacte bedrag dat zou moeten worden overgemaakt. Inmiddels na 5 telefoontjes, 4 mailtjes heb ik de knoop maar doorgehakt. GEEN REKENING BIJ FREO! Ja, Freo is de goedkoopste in rente-land. Maar wat ze allemaal willen, is echt niet wat je verwacht bij het aangaan van een pl. De stugheid en het onvertrouwen is daar zo intens, dat de meegestuurde gegevens, niet worden geloofd. Ook het telefonisch contact opnemen met een derde partij (lees: andere geldvertrekker) is teveel gevraagd. Ik ga maar eens kijken wat de andere mogelijkheden zijn.
Beoordeling: Beoordeling 2,3 door Mr. Xxx op 18-2-2011


Niet zo tevreden Omdat ze wel heel erg veel van je...
Niet zo tevreden Omdat ze wel heel erg veel van je willen weten en zeker als je de 65 bent gepasseerd en al heb je een goed inkomen het maakt niet uit wij zijn via Independer bij Freo terrecht gekomen omdat deze de laagste rente aanbood. Ik zal Freo zeker niet bij vrienden of familie aanbevelen Klantenservice is ronduit slecht te noemen
Beoordeling: Beoordeling 2,3 door Albert op 23-1-2011


Op het moment van aanvragen had Freo de laagste...
Op het moment van aanvragen had Freo de laagste rente. De offerte kwam snel binnen. Veel papierwerk, maar dat zal overal zo zijn in verband met wetgeving rond leningen. Het geldbedrag al binnen een paar dagen op mijn rekening. Snelle afhandeling dus. De website is niet heel uitgebreid, maar eenvoudig en overzichtelijk genoeg. Tot nu toe voldoet Freo aan mijn verwachtingen en ben ik daarom zeer tevreden.
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door J. op 8-12-2010


Aanvraag gedaan via internet, alles in goede orde...
Aanvraag gedaan via internet, alles in goede orde ontvangen, volgens adviseur welke mij na ontvangst van de offerte 2x heeft gebeld of ik nog vragen had en interesse was alles oke. Ik verstuur de offerte en krijg bijna twee weken later een standaard brief met al mijn opgestuurde documenten dat het niet door gaat door kvl enzo. Wat een onzinbank ik had precies dezelfde info vr de offerte gegeven als na. Dus als ze niet met je in zee gaan hoor je niets meer van ze met een uitleg o.i.d.
Beoordeling: Beoordeling 1,5 door Dirk op 23-11-2010


Ze beweren eerlijk en recht door zee te zijn, zonder...
Ze beweren eerlijk en recht door zee te zijn, zonder poespas achteraf, maar niets is minder waar. Het is een slechte en onduidelijke kantenservice die niet kunnen vertellen wat en waarom. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en krijgt NOOIT de zelfde werknemer aan de lijn dus moet je elke keer weer het verhaal vertellen. In het begin wordt je elke dag plat gebeld of je de offerte al hebt ontvangen, of je al een beslissing hebt genomen etc. Als je n keer je handtekening hebt gezet dan is het stil en moet je zelf bellen. Tot in den treure. Mijn ervaring is dat ze je niet begrijpen, ook niet willen begrijpen en alleen maar via slinkse wijze handtekeningen willen onder contracten. Mijn ervaring is zeer negatief. NIet doen er zijn veel meer die wel voor hun klanten klaar staan. Dan maar wat meer rente betalen. Scheelt 2 euro in de maand. Dat scheelt een hoop telefoon kosten en grijze haren !!!
Beoordeling: Beoordeling 2,5 door Peter op 22-9-2010


spuugzat van freo heb onnodig mijn tijd zitten te...
spuugzat van freo heb onnodig mijn tijd zitten te verknoeien terwijl ze mij aan een lijntje hielden Veel onbeschofte vragen en insinuaties , ik heb een goed inkomen geen schulden eigen geld dus geen probleem zou ik zeggen allen een postadres omdat ik op een schip woon Ik heb nu geanuleerd en bij een fatsoenlijke bank zonder problemen mijn hypotheek verhoogt
Beoordeling: Beoordeling 1 door stef op 20-9-2010


Ik ben zeer tevreden over Freo. Ze hebben een snelle...
Ik ben zeer tevreden over Freo. Ze hebben een snelle service, heldere voorwaarden en een duidelijke site. Ik betaalde de eerste periode 7% rente voor mijn doorlopend krediet, dit is onlangs verlaagd naar 5,3%! Kortom, als je een lening nodig hebt, Freo bellen!
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Tom op 20-9-2010


Zeer tevreden over Freo. Ondnaks dat er veel...
Zeer tevreden over Freo. Ondnaks dat er veel informatie gevraagd wordt snel en duidelijk. Rente gunstiger dan veel aanbieders. Inderdaad erg kritisch naar aanvragers. Mogelijk goed voor mensen die wel een lening willen maar misschien niet echt goeg nagedacht hebben of ze het wel kunnen dragen.
Beoordeling: Beoordeling 4 door Bert op 19-9-2010


Zeer ontevreden over het aanvraag proces om de...
Zeer ontevreden over het aanvraag proces om de volgende punten. *Er staat nergens op de site dat een registratie bij BKR Tiel een probleem zou zijn voor goedkeuring. Nu weet haast iedereen dat dit natuurlijk 100% wel het geval is. Dus daar valt nog mee te leven * Er staat nergens op de site dat wanneer u een betalingsachterstand heeft - geeft niet wat - u ook afgekeurd wordt. Freo wil veel informatie van u ontvangen bij een aanvraag. O.a. uw laatste bankafschriften met loon inkomsten en huur/hypotheek betalingen. Mocht daar bijvoorbeeld een incasso opstaan naar een gerechtsdeurwaarder kantoor - bijv. voor een rekening bij telecom aanbieder, waar u vergeten was de rekening van te betalen - dan wordt u terug gebeld en onder vuur genomen met vragen als ja, waar wilt u het geld nu ECHT aan uitgeven. dan geef je daar antwoord op maar daar zijn ze dan niet tevreden mee. Men belt later nog eens terug met weer dezelfde, wat degenererende vragen. Hoe komt die incasso nu en waar gaat u het geld nu echt aan uitgeven, u verteld mij niet de waarheid. Allemaal heel vervelend om zo uitgehoord te worden en dan nul op het rekest te krijgen. Wil je dan alsnog precies weten waarom je geen lening kon krijgen dan moet je schriftelijk een verzoek indienen. Dat aanvragen kost tijd, je moet alle papieren verzamelen en opsturen. Je doet dat normaal 1 aanvraag voor goedkeuring per keer natuurlijk, anders heb je ineens twee leningen lopen bijv. Maar door deze onduidelijkheden bij Freo verlies je kostbare tijd in het vinden van je lening. met andere woorden, ben niet tevreden en vind ze erg elitair overkomen.
Beoordeling: Beoordeling 1,8 door Peter Doedens op 7-3-2010


Gelukkig zijn er nog bedrijven die gewoon eerlijk...
Gelukkig zijn er nog bedrijven die gewoon eerlijk zaken doen en duidelijk uitleggen wat, en hoe je het beste kunt lenen. Freo bedankt voor de duidelijke offerte, ik kom hier zeker op terug.
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Yvette op 29-8-2009


Hele heldere site. Ik heb het boekje verstandig lenen...
Hele heldere site. Ik heb het boekje verstandig lenen aangevraagd, daar staat alles heel duidelijk uitgelegd. Overeenkomst was snel getekend en geld snel binnen.
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Jenny op 13-2-2009


Freo beoordelenbeoordeel Freo zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.