Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Directa

Directa

Een nieuwe auto of extra geld voor onverwachte situaties? Dan bent u bij Directa.nl aan het juiste adres. Met een doorlopend krediet hoeft u alleen maar de rente te betalen over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt.

Nieuw: De Directa Caravanlening. Op zoek naar een caravan, vouwwagen of een camper? Directa.nl heeft een speciale caravanlening: lenen met een gegarandeerd laag maandbedrag.

Beoordeling van Directa door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 2,9
rentetarieven Beoordeling 3,4
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 3,5
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 3,1
Directa beoordelenbeoordeel Directa zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Directa door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Snelle afhandeling en erg vriendelijke...
Snelle afhandeling en erg vriendelijke klantenservice. Top!
Beoordeling: Beoordeling 5 door Erwin op 25-1-2016


Positieve punten over dit bedrijf zijn dat je bij...
Positieve punten over dit bedrijf zijn dat je bij vragen over alles duidelijke antwoorden krijgt en zo goed mogelijk geholpen wordt.
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Mevrouw Coolen op 8-9-2015


Pas op met uw handtekening zetten. Directa deed mij...
Pas op met uw handtekening zetten. Directa deed mij een aanbod voor een doorlopend krediet. Rente 5,6 % per 23 sept 2011. Toen er een paar kleine aanpassingen in het al getekende contract moesten worden aangebracht (hypotheeklast was 20 euro p mnd hoger en het inkomen van mijn partner 70 euro netto meer)ontving ik per mail op 5 oktober een nieuw contract. In de begeleidende email stond dat deze wijzigingen het noodzakelijk maakte dat er ook een nieuw contract moest komen voordat de lening kon starten. Gelukkig zag ik dat naast de twee genoemde bedragen ook het rentepercentage zonder opgave van reden was verhoogd naar 6,4%(sneaky he). Toen ik erom vroeg waarom de verhoging kreeg ik te horen dat hun computerprogramma dit had gedaan en dat het niet kon worden teruggedraaid. Lariekoek. Ik vraag mij af bij hoeveel mensen zij dit al met succes hebben toegepast. Iets voor Trosradar!
Beoordeling: Beoordeling 1,5 door Louis op 5-10-2011


Om een oversluiting verzocht omdat ik...
Om een oversluiting verzocht omdat ik goedkoper zou kunnen bij Directa. Afgewezen zonder duidelijk reden en ze willen me ook niet zeggen waarom. Blijf ik toch maar bij mijn huidige aanbieder. Ik kan overal wel terecht dus dat is het probleem niet (heb nu al een andere aanbieder met ook een gunstig tarief gevonden), behalve bij Directa blijkbaar. Blijft onduidelijk waarom en ze willen het ook niet zeggen, ik moet maar een brief sturen als ik de reden wil weten. Zijn ze nu helemaal gek geworden! Zal ik er ook nog een postzegel aan verspillen zeker. Ik heb geen achterstanden of wat dan ook (dus geen negatieve codering bij het BKR), nog nooit 1 dag te laat geweest met wat voor betaling dan ook in mijn hele leven, heb niet eens een telefoonabonnement en alleen een hypotheekje. Bij navraag bij de klantenservice werd gewoonweg de telefoon er op gegooid!
Beoordeling: Beoordeling 1,8 door smiley op 30-8-2011


Ik ben een nare ervaring rijker geworden.Bij Directa...
Ik ben een nare ervaring rijker geworden.Bij Directa zijn ze heel aardig en klantgericht als er wat te halen valt.Confronteer je hen met de kosten van het PriveProtectiePlan dan laten ze zich van een andere kant zien.Eerst ontkennen ze de hoge kosten (op een lening van 5000 euro is dat 50 Euro per maand!) maar als je tegengas blijft geven dan worden ze chagrijnig tot brutaal aan de andere kant van de lijn.Dit is niet zo vreemd natuurlijk omdat dit een melkkoetje van hen betreft.Ik ben niet met Directa in zee gegaan en spaar liever als ik iets wil kopen.Het toppunt was wel dat ze me mededeelden dat ik sowieso niet in aanmerking was gekomen omdat de buurt waar ik woon niet door de beugel kon.Dat betekent dus dat als iemand zelf kredietwaardig is er geen lening verstrekt kan worden als de buurt er slecht op staat.Nu woon ik op een studentencampus waar de meesten uiteraard weinig te besteden hebben en opgezadeld zitten met een studieschuld.Ik zelf werk naast de studie partime en verdien daar goed mee en heb ook verder geen geldproblemen.Laat een ieder hier lering uit trekken;laat je niet verblinden door het geld.Lekker geld achter de hand betekent dat ze er op speculeren dat je dat gaat gebruiken.Zo verdienen ze aan jou.De lage 2% maandlast betekent dat je langer doet over de aflossing en dat is kassa voor Directa.
Beoordeling: Beoordeling 2 door Frank op 19-3-2011


Ben super tevreden, inmiddels alweer een paar jaar....
Ben super tevreden, inmiddels alweer een paar jaar. Heb een vast contact persoon, waarmee ik email of bel als ik wat nodig heb.
Beoordeling: Beoordeling 5 door Bram op 25-8-2010


Toen ik voor het eerst de reclame zag voor Directa,...
Toen ik voor het eerst de reclame zag voor Directa, had ik niet direct in de gaten dat zij zo'n gunstige verstrekker zijn. Toen ik later bij lening-online uitkwam, ben ik toch eens gaan inventariseren in de rentes en overige belangen. Na vrijblijvend een offerte te hebben aangevraagd via internet, ben ik nog een keer gebeld en werd ik ontzettend klantvriendelijk te woord gestaan. Na overlegt te hebben met mijn echtgenoot zijn we tot de conclussie gekomen onze lening af te sluiten bij Directa.nl. De renstes waren goed, de offerte was duidelijk, de klanten service was in orde en zodoende kreeg ik een hele goede indruk! Wanneer wij in het vervolg weer wat extra kredietruimte willen hebben, gaan wij zeker een offerte aanvragen bij Directa.nl
Beoordeling: Beoordeling 5 door Christien haag op 12-5-2010


wat een nep bank,alles half gebakken.je moet overal...
wat een nep bank,alles half gebakken.je moet overal zelf om vragen,daar bedoel ik mee:kopie van je contract,klantnummer,.krijg nog geld van ze,zou 35 dagen duren,zijn al meer dan 50 dagen verstreken.dat kan toch niet !!!!
Beoordeling: Beoordeling 2 door john op 20-10-2009


wacht maar.... je rente gaat binnen een paar jaar...
wacht maar.... je rente gaat binnen een paar jaar omhoog wij zaten in 2000 op 5,8 % nu 12,3% er wordt nu ongeveer 10 pm afgelost voor iets dat al afbetaald had moeten zijn.. maar door verkeerde administratie is het nooit meer mogelijk deze lening af telossen.. bereid tot zoeken van een gepaste oplossing is men niet.. langs komen voor een indivueel gesprek.. nee hoor ook niet terwijl je van zelf met allerlei oplossing aan komt dragen. eerst was termijnbedrag het 1% van het uitstaande saldo nu 2%.. je lost geen fuck af met deze gasten op deze manier. als er meer mensen zijn die dit hebben zou ik dat graag willen horen en eventueel of je hier iets tegen kunt doen.. een rente stop oid aanvragen ?
Beoordeling: Beoordeling 1,8 door koper op 8-7-2009


Op 3 februari 's middags offerte...
Op 3 februari 's middags offerte gevraagd. 's Avonds een mail met uitprintbare offerte. Die heb ik 4 februari op de post gedaan. Ontving op 4 februari ook nog een schriftelijke offerte per post. Op 9 februari is het leenbedrag al op mijn rekening gestort. Ik ben zeer tevreden! Een lagere rente ben ik voor 5000 nog niet tegengekomen: 6.9% op jaarbasis.
Beoordeling: Beoordeling 5 door Tas op 9-2-2009


Ik ben tevreden over de snelle online...
Ik ben tevreden over de snelle online offerte. Vandaag gepost. U hoort binnenkort van mij...
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Tas op 4-2-2009


ook ik ben NIET tevreden . ik vulde alles in op...
ook ik ben NIET tevreden . ik vulde alles in op internet kreeg meteen volgende dag telefoontje dat het er allemaal goed uit zag en na 2 dagen had ik papieren in brievenbus , alles ondertekend en terug gestuurd , paar dagen later opgebeld kreeg ik te horen dat het keurig eruit zag maar miste nog 2 papieren dan kon het rond gemaakt worden , meteen alles op de post gedaan en afwachten , vandaag weer gebeld en toen zeiden ze ineens het is afgewezen , als je vraagt waarom krijg je geen antwoord . lekker zooitje daar bij directa , hebben ze al je gegevens , paspoort enz en dan zeggen nee je krijgt het niet . hier klopt echt iets niet dus pas op mensen voordat je al je gegevens op gaat sturen
Beoordeling: Beoordeling 1,5 door blondy op 21-8-2008


Ik belde op en werd vrijwel gelijk te woord gestaan....
Ik belde op en werd vrijwel gelijk te woord gestaan. Na ongeveer 10 min en een BKR toetsing later kreeg ik te horen dat het ongeveer een middag tot een dag zou duren tot ik de contracten misschien mocht ontvangen. In de middag werd ik weer gebeld om te horen dat ik de contracten mocht ontvangen. Alles teruggestuurd en binnen een week had ik het geld. Heb dit bij andere maatschappijen wel anders meegemaakt. Nu 3 maanden verder heb ik nog steeds geen slechte dingen meegemaakt. Alleen de bereikbaarheid van de klantenservice mag verbeterd worden...
Beoordeling: Beoordeling 5 door Dennie Kooistra op 21-5-2008


Ze hebben een lening keurig overgesloten maar daar is...
Ze hebben een lening keurig overgesloten maar daar is het ook bij gebleven. Na diverse telefoontjes nog geen informatie ontvangen wat nu de (financiele) stand van zake is. Alleen mijn eigen ondertekende contact heb ik terug gekregen na een pissig telefoontje naar hun toe waarin ik driegde over te stappen. Ben nu twee manden verder nog niks ontvangen. Directa komt op mij over als een club die zijn administratie niet op orde heeft.
Beoordeling: Beoordeling 2 door Koos op 23-4-2008


ik ben helemaal niet tevreden, wij zijn al meer dan...
ik ben helemaal niet tevreden, wij zijn al meer dan 1maand bezig om een lening rond te krijgen hebben bijna 50 telefoontjes gepleegd, met altijd een ander iemand,die dan van niks weet, de lening is al weken goedgekeurd en elke keer als we bellen is het geld gestort, ze sturen ons van het kastje naar de muur je word er ziek van ,de ene komt met dat smoesje,de andere komt met dat smoesje, laat ze eerlijk wezen ofwel hebben ze het geld niet ofwel willen ze je gewoon aan het lijntje houden, maar als elke firma zoveel belooft en zich niet aan zijn belofte houd kunnen ze leningen beter afschaffen want tegen dat je het geld krijgt ben je ofwel failliet ofwel heb je het niet meer nodig, wat mij betreft ga ik nooit meer met directa in zee.
Beoordeling: Beoordeling 1 door Nicole op 3-11-2007


Krijg wel een goede indruk van Directa als ik de site...
Krijg wel een goede indruk van Directa als ik de site zie. Ook toen ik belde werd ik snel en goed geholpen. Nog geen lening aangevraagd, dus is er iemand die goede of slechte ervaringen heeft met Directa?
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Ruud op 24-8-2007


Directa beoordelenbeoordeel Directa zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.