Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Defis

Defis
Gratis Leenofferte

Extra geld lenen, besparen op uw bestaande lening of sneller aflossen? Wat uw wensen ook zijn, het kan allemaal met een flex lening van Defis.

Wilt u net als honderden andere klanten besparen op uw lening en de allerlaagste rente? Vraag dan nu een gratis offerte aan of laat uw bestaande leningen oversluiten.

Beoordeling van Defis door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 3,3
rentetarieven Beoordeling 2,7
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 3
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 2
Defis offertegratis offerte van Defis Defis beoordelenbeoordeel Defis zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Defis door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Ondanks het laagste rentepercentage zijn de kosten...
Ondanks het laagste rentepercentage zijn de kosten hoger dan bij wie dan ook. Dit komt omdat bij Defis nergens over extra kosten gesproken wordt maar deze er wel degelijk zijn. Na 3 telefoontjes en het nodige e-mail verkeer gaf men toe dat er eenmalige kosten aan verbonden zijn die vervolgens mee gefinancierd worden.(Totale kosten bedragen 25% van het totale bedrag) Dus het lijkt heel mooi, de laagste rente, maar niemand zegt iets over de verborgen kosten. Dus bereken altijd je totaalkosten en laat je niet foppen door lage rente. Defis wil trouwens ook wel erg graag langskomen omdat volgens hen de meeste mensen niet slim genoeg zijn om het in 1x te begrijpen.
Beoordeling: Beoordeling 1,5 door jozef op 13-12-2010


Bij een lening van 15000 vraagt Defis provisie...
Bij een lening van 15000 vraagt Defis provisie vooruitbetaald. Dit is 2 procent van het totale bedrag. Als tegenprestatie houdt Defis de bankrentes in de gaten. Als er een goedkopere lening te vinden is dan wordt je geïnformeerd om nu kosteloos opnieuw af te sluiten. Maar wat nu als Defis er mee stopt? Bovendien is het volgens mij verplicht een overlijdensrisico verzekering af te sluiten van 5 euro per persoon per maand. De rente is zo laag dat er geen goedkopere lening te krijgen is. Maar als je alle optelt aan bijkomende kosten. Hoe goedkoop is Defis dan nog?
Beoordeling: Beoordeling 3 door Bob op 9-12-2010


Defis is volgens mij één van de weinige bedrijven...
Defis is volgens mij één van de weinige bedrijven waar je ook kunt lenen als je een bkr codering hebt. Je moet dan overigens wel in het bezit zijn van een eigen woning.
Beoordeling: Beoordeling 3,8 door Gerda op 19-3-2008


Defis offertegratis offerte van Defis Defis beoordelenbeoordeel Defis zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.