Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Credifinance

Credifinance

Geld lenen bij CrediFinance staat voor goedkoper geld lenen met een verantwoorde lening die geheel bij u past. Of u nu wilt lenen met de zekerheid van een persoonlijke lening of de flexibiliteit van een doorlopend krediet, wat het ook wordt, bij CrediFinance bent u altijd aan het juiste adres!

Beoordeling van Credifinance door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 4,6
rentetarieven Beoordeling 4,8
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 4,1
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 4,9
Credifinance beoordelenbeoordeel Credifinance zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Credifinance door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Door een onterechte bkr van wehkamp kon ik nergens...
Door een onterechte bkr van wehkamp kon ik nergens meer geld lenen. Dankzij credifinance heb ik toch een krediet kunnen krijgen! ik ben ze hier heel erg veel dank verschuldigd. Bij deze dus.
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Leo de H. op 6-4-2012


Weet je wat het is? Die lage rentes bieden er wel...
Weet je wat het is? Die lage rentes bieden er wel meer aan. Maar zo vaak in het verleden wanneer ik een ander tussenpersoon over de vloer had (om mn lening te verhogen of lagere rente)probeerde men mij stiekem van alles aan te smeren!(spaarplannen, polissen enz) En dat was hier totaal niet het geval en dat was voor mij een verademing. Supervriendelijk, niet zo een type snelle gladjakker die ik nou wel ken. De rente is ook nog eens behoorlijk laag tegenover andere dus dat was mooi meegenomen. Ze doen ook hypotheken dus ik kom bij credifinance denk ik nog wel terug.
Beoordeling: Beoordeling 4 door René op 8-10-2011


Meer dan prima geholpen door dit bedrijf....
Meer dan prima geholpen door dit bedrijf. Uiteindelijk hebben wij door omstandigheden de lening moeten annuleren, gelukkig kon dit wel bij credifinance binnen 14 dagen, zelfs nadat wij getekend hadden. Medewerkers waren zeer behulpzaam en beleefd aan de telefoon, zelfs nadat ik de lening geannuleerd wilde hebben. Rente was heel erg mooi -bijna te mooi om waar te zijn eigenlijk- maar we hebben de lening niet meer nodig. Wat ons betreft zeker een warme douche voor deze geldverstrekker.
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door T. van S. op 27-8-2011


Geen gedoe, vriendelijk geholpen via de telefoon....
Geen gedoe, vriendelijk geholpen via de telefoon. 's-avonds kwam er al iemand van credifinance om de papieren te checken, de volgende dag stond het geld al op onze rekening. En niet te vergeten de laagste rente van de offertes die ik had gekregen.
Beoordeling: Beoordeling 5 door M.Z. Gerbrands op 24-8-2011


Na contactaanvraag snel en correct benaderd door dhr....
Na contactaanvraag snel en correct benaderd door dhr. v/d Zalm. Afspraak en bespreking mogelijkheden was zeer snel gemaakt en geregeld. Na afspraak en contract, verliep alles vlot en probleemloos. Ook naderhand zijn gemaakte afspraken nagekomen. Fijne samenwerking en afhandeling.
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Marc Willemsen op 29-6-2011


Wij waren van te voren wantrouwig omdat we al 2 maal...
Wij waren van te voren wantrouwig omdat we al 2 maal eerder in de malen genomne zijn met lening. Het ging zo snel toen dat we sommige dingen niet duidelijk waren. Ook hadden we ineens hadden we al die jaren alleen rente betaalt zeggen zij maar dat was niet afgesproken alles stond nog open heel de lening! Maar nu kwam er niet weer zo een snelle praatjesmaker met grote bak. Maar nu nam ze alle tijd voor ons en krijgen we antwoord op alles echt heel vriendlijk. Eigenlijk snappen we nu alles pas na al die jaren voor niks betalen! Nu betalen we niet alleen maar voor de rente aan de bank maar ook inlossingen, nu weten wij zelfs wanneer de lening afgelopen is is echt beter. Ook hebben we de laagste rente die ze had belooft gekregen bijna 5% lager! Wij zijn blij dat we nu bij de credifinance zitten met een heel goede service echt heel mooi, bedankt!
Beoordeling: Beoordeling 5 door m bouachi op 27-6-2011


Mijn ervaring is dat de kredietaanbieders onderling...
Mijn ervaring is dat de kredietaanbieders onderling niet onwijs veel verschillen qua rentes. Op een uitzondering na dan. Zij maakten voor mij het verschil op het gebied van service. Geen gladde verkooppraatjes, gespush en snel weer weg. Nee, ik heb twee adviseurs aan huis gehad en een keer het geregeld via de telefoon, maar zij nemen alle tijd van de wereld voor je. Dat onderscheid Credifinance van veel van die andere rauwdauwers waar ik ervaringen mee heb! +1
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door Linda van der Zalm op 26-6-2011


Wij wilden geld lenen voor de verbouwing van onze...
Wij wilden geld lenen voor de verbouwing van onze woningm (omdat we deze maar niet verkocht kregen) We zaten flink in de rats of het wel op tijd ging lukken, want onze nieuwbouwwoning werd al bijna opgleverd. Enfin, de volgende dag kon er al een adviseur langs komen. Hij stelde ons gerust dat het allemaal ging lukken binnen 24 uur. Dit hebben ze ook waargemaakt, de volgende dag kreeg ik een telefoontje dat het geld in depot stond! Uiteindelijk hebben we het geld niet eens hoeven gebruiken, onze woning was ineens 'gewoon' verkocht. :-) maar goed, sowieso complimenten voor credifinance en in het bijzonder voor adviseur Maik voor de uitstekende uitleg, service en snelheid van handelen...chapeau!
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Fam. Feskens, Zoetermeer op 26-6-2011


Credifinance beoordelenbeoordeel Credifinance zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.