Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij Afab

Afab

AFAB Geldservice is reeds vanaf 1993 landelijk werkzaam als specialist in voordelige geldleningen en hypotheken. Inmiddels is AFAB Geldservice B.V. uitgegroeid tot de grootste kredietbemiddelaar van Nederland.

Beoordeling van Afab door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 3,4
rentetarieven Beoordeling 3,4
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 3,2
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 3,5
Afab beoordelenbeoordeel Afab zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over Afab door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Ik wilde mijn eerste huis gaan kopen. Nu had ik een...
Ik wilde mijn eerste huis gaan kopen. Nu had ik een probleem met de hoogte van de Hypotheek. Ik heb bij Afab een WOZ krediet afgesloten waardoor ik mijn hypotheek wel kreeg. Erg handig en snel geregeld. De mensen van Afab kwamen erg professioneel over en wisten waar ze het over hadden.
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door Frank op 7-5-2012


Top service! per telefoon mijn krediet afgesloten...
Top service! per telefoon mijn krediet afgesloten moest nog wat opsturen is zelfs even opgehaald bij mij thuis!
Beoordeling: Beoordeling 5 door Rene op 25-7-2011


snelle service, goed advies adviseur over de vloer...
snelle service, goed advies adviseur over de vloer die de tijd neemt voor een fatsoenlijke inventarisatie. (ook persoonlijk nog even een belletje van de adviseur dat het geld op rekening stond de dag erna) meer service dan bij mijn eigen bank..
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door Xavier op 10-5-2011


Leuk gesprek gehad, zowel over de telefoon als de...
Leuk gesprek gehad, zowel over de telefoon als de adviseur thuis. Net als mijn voorganger keurige map gehad met documenten. Ik ben tevreden.
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door jos Pieterse op 27-11-2010


Ik ben zeer tevreden over de service van afab.....
Ik ben zeer tevreden over de service van afab.. Eerlijk transparant en keurig verzorgd. Nette dame over de vloer met transparant advies. Niets verplichten, goede uitleg over de advies fee. Duidelijk dat er binnen dit bedrijf de juiste focus is op de klant! ( Werd zelfs nog nagebeld over het gesprek door de commercieel directeur??) Dit is wel even totaal anders dan met mijn ervaringen van 2 jaar terug..
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Dreumel op 27-11-2010


Super tevreden, goed advies niets verplicht, keurige...
Super tevreden, goed advies niets verplicht, keurige offerte met insteekmap van alle papieren, nette en kundige adviseur over de vloer. Duidelijk dat AFAB een andere koers vaart. ( Dit kan niet gezegd worden van menig ander intermediar zoals geldshop bv, schandalig hoe ze daar gewoon in een gesprek willen oplichten). Ondanks dat de fee keurig is uitgelegd bij AFAB was het bij mij niet van toepassing, ivb met situatie maar wel een keurig krediet kunnen afsluiten!
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door van de burg op 29-9-2010


Ik heb ook een aanvraag van 10000 euro gedaan omdat...
Ik heb ook een aanvraag van 10000 euro gedaan omdat de rente laag was(8,9%). Tot mijn stomme verbazing werd mij advies kosten van 2000 euro voorgeschoteld en de verzekeringen natuurlijk. Die 2000 euro is puur oplichterij. bij andere onafhankelijke kredietverstrekkers wordt hier niet om gevraagd omdat het moreel niet verantwoord is onnodige kosten klanten aan te jagen. De site van AFAB noemt zich onafhankelijk financieel adviseur. Wat een leugen. Mijn bedoeling was om na een jaar de totale lening af te lossen. Berekening: 10000 8,9%rente= 890 euro + die 2000euro advieskosten = Dus 2890 euro TOTAAL na een jaar betaald. Dus als ik de lening na de eerste jaar zou aflossen heb ik op basis van rente 28,9% betaald. Deze 'adviseurs' hebben absoluut geen normen en waarde. Ze komen bij je thuis en smeren je ellende aan. Hoe schaamteloos en schandalig kun je zijn om in je eigen huis willens en wetens door een adviseur opgelicht te worden? En dan hebben ze het over zorgplicht. Waarschijnlijk kan de AFM hier niets aan doen omdat ze binnen de wettelijke regels handelen. Liegen en onafhankelijke informatie achterhouden mag bedriegen niet. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker.
Beoordeling: Beoordeling 1,5 door Peeters op 17-12-2009


Via internet offerte ingevuld vanwege interesse voor...
Via internet offerte ingevuld vanwege interesse voor ambtenarenlening. We werden terug gebeld. Gezegd dat we geinteresseerd waren in de ambtenarenlening (laag rentetarief). Allerlei vragen beantwoord. Afspraak gemaakt. Twee heren in pak over de vloer. Ambtenarenlening? Nee, dat bestaat niet meer. Een mooi lokkertje om bij de mensen thuis te komen dus. Ze wilden wel graag met ons bekijken of ze ons niet een andere lening konden aanbieden. Nee, dank je wel. Binnen vijf minuten stonden ze weer buiten. Wat een tijdverspilling... Ondertussen staat nog altijd vrolijk de ambtenarenlening op hun website.
Beoordeling: Beoordeling 1,3 door Michiel op 13-12-2009


Ik heb twee weken terug een afspraak gehad met een...
Ik heb twee weken terug een afspraak gehad met een AFAB adviseur. Ik zal hier in het kort beschrijven hoe zij ten werk gaan. Bij een rente vergelijking op het net kwam ik bij AFAB uit omdat zij het goedkoopste waren. Ik had een doorlopend krediet van 10000 euro aangevraagd waarvan de rente 6,2% zou zijn. Nu komt het. Bij die 10000 euro werd mij een arbeidsongeschiktheidsverzekering van 975 euro en een ADVIESFEE (bemiddelingskosten) van maar liefst 1995 euro aangesmeerd. Bijna 3000 euro aan onnodige kosten. Ik legde uit dat ik niet geintresseerd was in die verzekering en adviesfee omdat ik genoegen nam met de lening en de rente die erbij hoort. Ik vertelde hem dat ik lopende verzekerignen en overwaarde heb als bescherming voor mezelf. Toch bleef hij erop hameren dat dit het beste ''advies''is. Uiteindelijk begreep hij dat ik geen verzekering en luchtgeld van 1995 euro wilde betalen. Maar nu komt het. Om mij toch maar weer te overtuigen zei hij dat de rente op de kale lening van 10000 euro 8,9 % wordt. Het begint weer goed te stinken bij AFAB. Ik vraag me af hoe lang zij nog overeind blijven. Mensen wees gewaarschuwd.
Beoordeling: Beoordeling 1 door Gok op 27-11-2009


Ik wilde een DK van 20.000 euro waar ik meteen 10.000...
Ik wilde een DK van 20.000 euro waar ik meteen 10.000 van wilde opnemen. Ik had aangegeven geen verzekeringen te willen hebben. Er werd mij een maandtermijn van 145 euro aangeboden. Dat bestond uit rente, aflossing en wel allerlei verzekeringen waar ik niet om gevraagd had. Maar dat moest, anders geen krediet. De adviesfee was 1995 euro!! En nu komt het, de looptijd zou 141 maanden bedragen!! Dus reken maar uit: 141x145 + 1995 = ruim 22.000 euro!! Voor een krediet van 10.000 euro. Werkelijk schandalig. Boevenpraktijken zijn het. En ik moest en zou die verzekeringen nemen en dus ook die fee betalen. Mensen, trap er niet in!!!
Beoordeling: Beoordeling 1,3 door Michiel op 30-10-2009


nee ik ben niet tervreden over afab wij hebben ook...
nee ik ben niet tervreden over afab wij hebben ook een zogenaamde 2e hypotheek tegen zeer gunstige voorwaarden afgesloten met een polis eraan vast van bijna 10.000 euro dan nog een kolosaal bedrag aan provisie waardoor de lening met ruim 15.000 euro is gestegen en betaal nu na ruim 1 jaar dubbel zoveel als is voorgerekend??? maar wie doet die gasten wat? niemand!nu zijn er problemen en natuurlijk geeft niemand thuis
Beoordeling: Beoordeling 1 door anoniem op 26-10-2009


Ook hier bijna een offerte getekend met een...
Ook hier bijna een offerte getekend met een verichtingsfee van 1995 euro. adviseur vond het vreemd dat we de papieren niet gelijk gingen tekenen en werd direkt anders van toon. In de te tekende papieren zat gelijk een overstorting van de kredietverstrekker van 1995 euro naar onze bankrekening.Tevens zat hier ook een automatische incasso bij van afab om dit weer van je rekening af te plukken. Omdat we het niet vertrouwde een mail gestuurd naar de kredietverstreker (In antwoord op uw vraag, delen wij u het volgende mede. Het is voor een tussenpersoon niet toegestaan om een fee in rekening te brengen voor het sluiten van een kredietovereenkomst of een betaalbeschermingspolis). Adviseur geeft goed advies(25 jaar in het vak) en weet wel waar die het over heb. In werkelijkheid zijn het boeven en proberen veel geld uit een advies te slaan.
Beoordeling: Beoordeling 5 door saridonman op 21-10-2009


Op het eerste gezicht leek het allemaal goed te gaan,...
Op het eerste gezicht leek het allemaal goed te gaan, er kwam een adviseur bij ons thuis langs en we spraken alles door. Toen ik de papieren later die avond in ging zien zag ik tot mijn verbazing dat er een 'verrichtingsfee' in gehouden werd op het limiet. We hadden een limiet van 10.000 en daarvan werd 4.000!!!! ingehouden als verrichtings fee! Dat geloof je toch niet? We zijn hier dan ook niet mee akkoord gegaan. 'N paar dagen later belde ze terug, met de mededeling dat er een fout gemaakt was en er opnieuw een adviseur langs moest komen. Zo gezegd zo gedaan, deze beste man, deelde ons mede dat de verrichtingsfee is verlaagd (per direct door de directie van AFAB (ja hoor!)) naar 2.000. Nu moet u nagaan dat we de 2e keer maar een limiet wilde van 5.000. Dus bijna de helft betaal je wederom voor niets! (ja voor de portomonee van die lieve adviseur). Ook hier zijn we niet mee akkoord gegaan. Hij kreeg het wat benauwd en pleegde gauw ff 'n telefoontje met 'n collega, en toen was het ineens maar €500,- ipv €2000,-. Dat is nog eens 'n verschil. Nu wachten we al drie dagen maar nog geen bericht... Mensen ik raad jullie aan. Laat je die VERRICHTINGSFEE niet aansmeren! Ook niet met smoesjes als dat moet voor de bank, anders gaan ze vast en zeker niet akkoord!
Beoordeling: Beoordeling 3 door Ano Niem op 25-9-2009


Ik heb laats een offerte aangevraagd bij Afab. Na een...
Ik heb laats een offerte aangevraagd bij Afab. Na een paar dagen had ik hem thuis. Ik was er totaal niet tevreden mee. Ze wilde me een beleggingsfonds aansmeren en aan verzekeringen was ik alleen al €5000,- kwijt. Ik vertelde dat ik die verzekering niet wilde maar volgens hun moest dan van de bank. Ik vind het allemaal erg duister bij de Afab en ik adviseer iedereen die er een offerte aanvraagd alles goed te lezen en na te rekenen.
Beoordeling: Beoordeling 1 door puk op 24-7-2009


toppie! las erg veel slechte ervaringen op de site...
toppie! las erg veel slechte ervaringen op de site van tros radar. maar ik snap niet waar die mensen het overhebben. ik heb maar een klein bedrag van 1600 euro geleend maar ben goed te woord gestaan en het is vanmiddag overgemaakt hartstikke snel binnen een week. snelle en duidelijke service dus.
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door saskia op 15-7-2009


Contact opgenomen met Afab en m;n telefoonnummer en...
Contact opgenomen met Afab en m;n telefoonnummer en tijd achter gelaten. Werd netjes op tijd terug gebelt en daarna alles via telefoon afgehandeld. Offerte kwam enkele dagen erna binnen zoals beloofd. De huidige leningen zijn samen gevoegd tot een goedkopere lening. Geen idee wat er anders zou moeten gaan, prima allemaal!
Beoordeling: Beoordeling 4,8 door J. Woud op 8-12-2008


als je eenmaal bij afab zit kom je er niet makelijk...
als je eenmaal bij afab zit kom je er niet makelijk meer vanaf,ok een leninf aanvragen gaat snel maar owee als je vragen hebt,als je ze belt zeggen dat ze het te druk hebben en dat ze je dezelfde dag terugbellen,nou ik zit al 4 weken te wachten. stuur je een brief,geen antwoord. Ik heb een levenslooppolis bij aegon en hun gevraagd om bepaalde informatie,deze hadden ze gestuurd naar afab en deze zouden met mij contact opnemen,niet dus! ik heb de indruk dat het een corrupt zooitje is bij afab en dat ze alleen maar aan je willen verdienen.
Beoordeling: Beoordeling 1 door Kees op 19-9-2008


Ben erg tevreden over afab. Voor een lage rente heb...
Ben erg tevreden over afab. Voor een lage rente heb ik een lenning kunnen afsluiten. Ben vriendelijk en goed te woord gestaan door de klantenservice en heb zeer snel de offerte thuis ontvangen.
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door A van de Kaa op 2-9-2008


Wij hebben onze lopende leningen (bij rbs) over laten...
Wij hebben onze lopende leningen (bij rbs) over laten nemen door afab. Dit ging zeer snel, ook het extra bijgeleende bedrag hadden wij snel op onze rekening. Offerte aanvraag was even invullen maar wij werden direct gebeld en offerte kwam snel binnen. Was ook een duidelijke offerte zonder rare kleine lettertjes.
Beoordeling: Beoordeling 5 door Willeke santing op 30-7-2008


Ben tevreden over de snelle afwikkeling en gunstige...
Ben tevreden over de snelle afwikkeling en gunstige rente. Heb bij Afab een lening aangevraagd via hun website, daarna al de dag daarop een offerte op de mat met lagere rente dan bij anderen waar ik ook info had opgevraagd. Heb 'm dus teruggestuurd met kopie van loonstrook van mij en m'n vrouw en legitimatiebewijs van ons allebei en een dag later had ik het geld al op m'n rekening en kon ik de auto ophalen die ik hiervan heb gekocht. Tussendoor telefonisch contact gehad met Afab en toen een aardige kerel gesproken. Al met al goeie ervaringen dus.
Beoordeling: Beoordeling 4 door Roel van Zoggel op 28-4-2008


Ik ben tevreden over Afab, ik deed de ene dag een...
Ik ben tevreden over Afab, ik deed de ene dag een aanvraag en de volgende dag de offerte thuis. Vriendelijke adviseurs door de telefoon! En met de snelle afwikkeling heeft Afab mij perfect geholpen! Bedankt!
Beoordeling: Beoordeling 4,5 door Fitress op 25-4-2008


Tevreden, snel en keurig geholpen. Offerte kwam...
Tevreden, snel en keurig geholpen. Offerte kwam discreet en snel binnen en vriendelijk te woord gestaan door de klantenservice! Ik heb mijn huidige lening over laten sluiten bij Afab, dit ging geheel probleemloos. Geld snel op de rekening gekregen!
Beoordeling: Beoordeling 4,3 door Bernard Peeters op 23-4-2008


afab is een nachtmerry. echt vreselijk hoe lang die...
afab is een nachtmerry. echt vreselijk hoe lang die mensen iemand aan het lijntje houden.eindeloos telefoneren en nooit antwoord krijgen. behalve dan dat de aanvraag nog steeds in behandeling is de bank het erg druk heeft de computer storing heeft en nog meer van die smoesjes. alle papieren ondertekend en alles hebben ze nog van ons. we zeuren al weken bij hun om alles terug te sturen maar helaas tot op heden nog steeds niets. zelfs geen reactie op alle telefoontjes en mailtjes. best eng als je bedenkt dat ze alles ondertekent van ons hebben ontvangen. dus afab geen geld geen papieren alles weg. hoe nu verder?
Beoordeling: Beoordeling 2 door odilia op 27-3-2008


Ik heb goede ervaringen met Afab gehad. Krediet...
Ik heb goede ervaringen met Afab gehad. Krediet aanvraag gedaan en binnen één dag een voorstel per post ontvangen. Hoefde niet op kantoor langs te komen en geen verkoper aan huis. Het contract heb ik getekend en de gevraagde stukken mee terug gestuurd en binnen een aantal dagen stond het geld op mijn rekening. Helder, snel, eerlijk en als je vragen hebt wordt er alles aan gedaan om het op te lossen (mijn ervaring).
Beoordeling: Beoordeling 3,5 door T. Jaspers op 26-2-2008


Afab staat redelijk bekend om aggressieve verkoop...
Afab staat redelijk bekend om aggressieve verkoop methodes maar dat staan andere bedrijven zoals Frisia en Lenen.nl ook. Geen probleem om mee in zee te gaan maar blijf goed nadenken en vergelijken met andere geld aanbieders voordat je een definitieve aanvraag doet.
Beoordeling: Beoordeling 3,5 door Mike op 7-1-2008


Heb in het verleden een hypotheekofferte aangevraagd...
Heb in het verleden een hypotheekofferte aangevraagd bij Afab en werd daarbij zeer goed en vakkundig te woord gestaan. Heb helaas geen ervaring met het aanvragen van een lening bij dit bedrijf.
Beoordeling: Beoordeling 3,5 door Marieke op 24-9-2007


Afab beoordelenbeoordeel Afab zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.