Lening Online
Geld lenen

Geld lenen bij A plus krediet

A plus krediet

Let op! Geld lenen kost geld. Voordelig lenen bij A Plús Krediet. Profiteer bij dé kredietspecialist van de laagst mogelijke rente. Onafhankelijk intermediair met als specialisme het bemiddelen in financieringen voor de consument in Nederland.

Wij onderscheiden ons als kwalitatieve financiële dienstverlener, door onze professionele werkwijze waar kwaliteit, maatwerk en de beste lening voor de laagst mogelijke lasten het resultaat voor onze klanten zal zijn.

Beoordeling van A plus krediet door andere consumenten

algemeen (algemene indruk) Beoordeling 3
rentetarieven Beoordeling 3,3
internetsite (informatieverstrekking, gebruiksgemak) Beoordeling 2,8
klantenservice (klantvriendelijkheid, servicegericht) Beoordeling 3,3
A plus krediet beoordelenbeoordeel A plus krediet zelf

Ervaringen en reviews van andere consumenten

Lees de ervaringen en reviews over A plus krediet door andere consumenten bij Lening Online. Heeft u zelf een goede of slechte ervaring met deze krediet aanbieder? Stuur dan uw eigen beoordeling in.

Ik ben zeer tevreden over a plus krediet, ze hebben...
Ik ben zeer tevreden over a plus krediet, ze hebben me netjes geholpen, lagere rente goede service de kosten vind ik nu achteraf nog steeds de moeite waard geweest.
Beoordeling: Beoordeling 5 door Precilla op 13-8-2010


Mijn lening ging van 11,8 % naar 6,2 %. Dat is toch...
Mijn lening ging van 11,8 % naar 6,2 %. Dat is toch een forse besparing! Dit was in december vorig jaar. 1,5 week terug gebeld omdat ik nu meer nodig heb voor een verbouwing. Dit gekregen en mijn rente ging nu naar 5,4 % ! Snelle en goede service van deze onderneming.
Beoordeling: Beoordeling 4 door JDE van Doornschot op 22-6-2010


Ik heb met een codering toch mijn leningen hier over...
Ik heb met een codering toch mijn leningen hier over kunnen sluiten. Wel moet je dan een koophuis hebben. Werd goed geholpen en heb ook nog een goede rente gekregen.
Beoordeling: Beoordeling 4 door Philip op 8-6-2010


Duidelijke uitleg, eerlijke kostenstructuur en goede...
Duidelijke uitleg, eerlijke kostenstructuur en goede rente percentages.
Beoordeling: Beoordeling 5 door de Boer op 28-5-2010


Ik werd een tijdje geleden benaderd door World Of...
Ik werd een tijdje geleden benaderd door World Of Credits, na aandringen uit het bestand te halen wordt ik nu gebeld door A plus Krediet.Ik heb gevraagd zijn jullie hetzelfde bedrijf nee meneer zeer zeker niet, kijk maar naar deze web sites World of credit, mister credit, A plus krediet de tekst zijn op deze sites 1 op 1 overgenomen vooral veel gestelde vragen. Er wordt niet bijverteld dat je voor hun diensten zo'n 1500 tot 2500 euro moet betalen, ik heb het er uit moeten trekken omdat ik al eens papieren heb gekregen van world of credit. en ook de koopsompolissen die er toen bij zaten. ja wordt er gezegd doen wij er standaard bij en als je tekent dan zit je er aan vast. ga naar je bank of informeer bij Freo, en meldt je aan bij de website belmeniet.
Beoordeling: Beoordeling 1,5 door ROb op 13-4-2010


Zeer vriendelijk te woord gestaan, redelijke...
Zeer vriendelijk te woord gestaan, redelijke offerte,niet geheel duidelijk waar lening vandaan komt. In eerste gesprekken komt het kosten verhaal niet te sprake, pas nadat er een offerte is krijg je te zien en horen dat er €2500,= kosten zijn. Kosten buitensporig hoog dien je mee te lenen ?? Uiteindelijk niet in zee gegaan met deze organisatie.
Beoordeling: Beoordeling 2,5 door Rob op 30-3-2010


afgelopen week ook benaderd door A plus krediet voor...
afgelopen week ook benaderd door A plus krediet voor het oversluiten van doorlopend krediet. hadden een lagere rente geregeld dus had ik er wel oren naar tot ze met de mededeling kwam dat ik 2500 euro moest betalen voor hun bijdrage omdat ik dat nog heb meegemaakt heb ik het dus afgeketst later navraag gedaan bij vorige tussenpersoon welke helemaal niks gerekend heeft voor oversluiten deze vertelde mij dat ze helemaal geen geld mogen vragen dus niet intrappen.
Beoordeling: Beoordeling 1,3 door michiel op 8-3-2010


Zeer aggressieve benadering. Ze berekenen een...
Zeer aggressieve benadering. Ze berekenen een torenhoge courtage. Mijn advies: niet intrappen. Maar mensen die minder stevig in de schoenen staan kunnen makkelijk overdonderd worden.
Beoordeling: Beoordeling 1,3 door P.H. Koning op 1-3-2010


A plus krediet beoordelenbeoordeel A plus krediet zelf

 

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.