Lening Online
hypotheekrente stijgt

Hypotheekrente stijgt

De hypotheekrente toonde de afgelopen week een stijgende tendens, hoewel sommige geldverstrekkers hun tarieven ook lieten dalen.

Voor een aflossingsvrije hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie waarvan de rente vijf jaar vaststaat, wordt nu gemiddeld 5,1 procent in rekening gebracht. De gemiddelde rente voor een aflossingsvrije hypotheek is de laatste weken gestegen met 0,3 – 0,4 procent. Dat betekent dat de hypotheeklasten al snel honderden euro’s per jaar hoger kunnen uitpakken. Ook de rentes voor spaarhypotheken en beleggingshypotheken zijn de afgelopen weken gestegen met 0,3 tot 0,5 procent.

Gesponsorde koppelingen

Zoals u weet, wordt de kwaliteit van een hypotheek niet alleen door het renteniveau bepaald. Het gaat erom dat de voorwaarden van de hypotheek passen bij uw leefstijl en woonwensen. En het hoeft ook niet altijd verstandig te zijn de hypotheekrente nu jarenlang vast te zetten uit angst dat de rente verder gaat stijgen. Wij adviseren u graag over uw hypotheek en de voor- en nadelen om uw hypotheek over te sluiten.

< terug

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.