Lening Online
bereken risico lening

Risicometer van het Nibud toont de risico’s van een lening

Sinds kort kunt u op de site van het Nibud controleren welke risico’s een lening met zich meebrengt. Het Nibud heeft hiervoor de Risicometer Lenen ontwikkeld.

Het Nibud wil hiermee tegenwicht bieden tegen de leencalculators op internet van banken en andere geldverstrekkers. Met de Risicometer Lenen kunt u in algemene zin controleren of de lening in uw budget past en of u de maandelijkse aflossing wel wil betalen.

Volgens onderzoek naar betalingsachterstanden ervaart een kwart van de huishoudens met een persoonlijke lening of doorlopend krediet het afbetalen ervan als een zware last. Door met de Risicometer Lenen te komen hoopt het Nibud dat consumenten minder snel een lening afsluiten die eigenlijk niet binnen hun budget past.

De leencalculators op internet geven vaak een globaal beeld van wat u kunt lenen. Een echt persoonlijk leenadvies, waar uw totale financiële situatie is meegenomen, evenals uw wensen en plannen, krijgt u bij een goede adviseur. Wij raden u daarom aan meerdere lening aanbieders op deze site te vergelijken.

Gesponsorde koppelingen

< terug

 


Aanbieder van de maand

 Voordelig en flexibel
 lenen bij Kredietdesk
 Gratis offerte!
 

©2007-2021 adResult BV  |  Meer over Geld: Mijngeld.Blog.nl  |  sitemap
Lening Online: eenvoudig alle geld lenen aanbieders vergelijken op basis van onafhankelijke consumenten beoordelingen.